Foderponny

Hej!
Just nu vill jag ha en foderponny... Nån som har det och vet hur det är? Det enda jag vet är att man måste vara bra "kompis" med ägaren för att få ett så bra foderavtal som möjligt... Känns det som att ha en egen häst? Alltså, om man har den på helfoder? :)

Skrilleeeh

Lyssnar på lite musik... Scary monsters and nice sprites med skrilleeehh (skrillex)... :D <3

Ponnydagarna är slut...

Nu när mina ponnydagar är slut så har jag inte så mycket att blogga om. Imorrn ska vi till tekniska museet med kusinerna. Det blir kul! Men ändå, saknar Palle, saknar att åka ut till stallet varje morgon, saknar stalljobbet...

SORG :(

Idag är den sista dagen jag ska sköta Palle. :( Min lilla söta Palle kommer inte vara min sköthäst längre efter den här dagen! :( Jag fattar inte! Dagarna har gått så fort... :'( Jag vill inte sluta sköta min söta Palle!!! :(

Natt-morot!

Gav Palle en liten "Natt-morot"! :D Det gillade han!
Imorrn ska vi rida ut <3

Dagens Ridning!

Tjenamors alla marshmallows som läser bloggen! :D
Idag så red jag Palle! Jag kan beskriva min dag lite ;)
Först så åkte mamma & jag och hunden ut till stallet tidigt. Jag mockade Palles box och mamma mockade Editas box (Edita är vår häst). Sen gjorde vi hö och fodrade osv. Sen så tog jag in Palle från hagen, efter en del klafsande i lera.
Jag band upp han i stallgången och började rykta och sadla och sånt. Sen gick mamma och jag till ridhuset och så red jag där med Palle ett tag i alla gångarter. Gjorde lite ridvägar och sånt.

(Ska bara tillägga att Palle har en väldigt speciell trav! Han liksom travar nästan som piaff!) Sen red jag tillbaka bland skogen och sen skrittade av honom i paddocken. Sen tog jag av hans sadel så jag kunde skritta av honom barbacka i paddocken, jätte myys! :D

Imorrn ska jag rida lite cavaletti och rida ut barbacka och gå lite med honom!
Jag bjussar på en slarvig iPhone bild på honom! <3

Palle-vakt!

I övermorgon ska jag börja passa Palle, en jätte söt D-ponny tror jag... Ska alltså passa honom från den 22a till den 25e. :)
Vad ska ni göra i jul?

Min önskelista...

 Angry Birds kudde från BR :D (finns flera, som den röda fågeln, önskar de också! :3)

Angry Birds skal till iPhonen... (men nu har jag ju inte en iPhone 4 som man måste ha, men om man hittar till iPhone 3gs så önskar jag det... Vet nån om det finns?)
 Fler Schleich hästar till min samling. Helst ganska ovanliga och svåra att få tag på.


Julklappar!

Igår så var jag och köpte lite julklappar med Alice och Isabelle! Köpte lite av varje.. Kommer inte att skriva eftersom ja, helt random kanske Peder skulle gå in på min blogg och ni listar säkert ut svaret själva... :)
Tänkte byta design, vilka färger tycker ni att jag ska ha? :)


Hahah...

Kollade in statistiken, bara för att jag inte har något att göra liksom, och såg att jag hade två besökare även fast jag aldrig bloggar... :3
Jaja, tänkte börja blogga igen. Kan tyvärr inte bjuda på någon bild eftersom jag är inne på fel dator..


RSS 2.0